Gyngemose Parkvej 8

2860 Søborg

+45 25 22 22 99

info@hafnia-byggesagkyndig.dk

Åbningstider

Man-fre kl 8.00 – 16.00

Byggesagkyndig for Sjælland og Storkøbenhavn i høj kvalitet

Er alle de 3 rapporter nødvendige?

Ved salg eller udlejning af byggerier, er det lovpligtigt at få lavet alle rapporter, så køber eller lejer kan se bygningens energiforbrug og tilstand.

Dette gælder alle enfamiliehuse, rækkehuse, flerfamiliehuse og stuehuse til landbrugsbygninger, offentlige bygninger og bygninger til handel og service.

Pakkepris af 3 ovenstående fra kr. 9000,-

Kontakt Hafnia Byggesagkyndig på tlf: 45 25 22 22 99 eller på e-mail: info@hafnia-byggesagkyndig.dk

Huseftersyn, tilstandsrapport, el-rapport og energimærkning

Er du på udkig efter et nyt hjem? Så er det vigtigt, at du får styr på el-rapport, tilstandsrapport og energimærkning. Det er tre af de vigtigste dokumenter, som du skal have fat i, når du køber et hus. Men hvad er det egentlig, og hvorfor er det så vigtigt? Vi giver dig her et overblik over, hvad de tre dokumenter betyder, og hvordan du kan få fat i dem.

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er et dokument, der giver en detaljeret oversigt over standen af et bygningselement eller en bygning. Rapporten giver en grundig analyse af bygningens tilstand, herunder en vurdering af eventuelle skader, der kan være forårsaget af slid, alder, manglende vedligeholdelse eller andre faktorer. Rapporten kan også indeholde anbefalinger til reparationer eller andre tiltag, der skal udføres for at sikre, at bygningen er sikker og effektiv.

En tilstandsrapport har til opgave at få klarlagt fejl og mangler ved en ejendom. Det er ideelt prissætning ved hussalg.

Hvad er en el-rapport?

En el-rapport er et dokument, der giver en detaljeret oversigt over standen af elektriske installationer i en bygning. Rapporten giver en grundig analyse af installationerne, herunder en vurdering af eventuelle skader, der kan være forårsaget af slid, alder, manglende vedligeholdelse eller andre faktorer. Rapporten kan også indeholde anbefalinger til reparationer eller andre tiltag, der skal udføres for at sikre, at installationerne er sikre og effektive.

En el-rapport skal udarbejdes af en autoriseret el-installatør for at være gyldig.

Hvad er energimærkning?

Energimærkning er et system en rapport, der bruges til at bedømme energieffektiviteten af bygninger. Det er et krav, at alle bygninger skal energimærkes, før de kan sælges eller udlejes. Energimærkningen giver en detaljeret oversigt over bygningens energiforbrug og giver købere og lejere mulighed for at vurdere, hvor meget energi de vil bruge, når de flytter ind.

Opsummering på energimærkning, tilstandsrapport og el-rapport

Man kan sige, at det som boligejer er et rigtig godt værktøj både med energimærkning, tilstandsrapport og en el-rapport. Det er 3 værktøjer, som er gode når du ønsker at tager ansvar for din økonomi, ejendommens varighed og prisen på ejendommen ved et salg.

Hvad kan du bruge en byggesagkyndig til?

Det er en rigtig god ide at hyre en byggesagkyndig til sit byggeprojekt. Så er du sikker på, at alt er bygget håndværksmæssigt korrekt.

Du får tjekket, bl.a at: Kloakken er tilkoblet korrekt,, at gulvvarmen virker som den skal, og at der er trukket de rette ledninger til alle stikkontakter.

Vi hjælper kunder på hele Sjælland med opgaver inden for blandt andet tilsyn nybyggeri og køberrådgivning.

Vi har stor erfaring, og kender alle detaljer og ting, vi skal være opmærksomme på.

Blueprint af nybyggeri
afleveringsforretning-a4-ark-nøgler og miníhus

Hvad koster en byggesagkyndig?

Prisen kommer an på, hvilken ydelse, du behøver:
● Køberrådgivning
● Tilsyn ved nybyggeri
● Fugt/skimmelsvamp
● Forsikringssager
● 1 og 5 års gennemgang
● Syn og skøn
● Afleveringsforretning
● Termografi
● Ombygning/renovering
Med andre ord, så tilbyder vi både enkelte besøg og længere forløb, som eksempelvis hjælp til en forsikringssag.
Vi finder også skønhedsfejlene
Det er ikke kun skjulte fejl og mangler, at den byggesagkyndige har fokus på. Det er ganske almindeligt, at nybyggerier måske har en løs fugekant eller mursten, der kan sidde løst. Disse fejl har vi også fokus på, så du er sikker på, at du har en bolig, der lever op til alle dine forventninger og krav, når vi har tjekket det for dig.
Mangler du eksperthjælp?
Har du brug for vores hjælp til dit byggeprojekt? Så brug kontaktformularen. Beskriv ganske kort, hvad du skal have hjælp til. Vi kontakter dig indenfor et døgn.