Gyngemose Parkvej 8

2860 Søborg

+45 25 22 22 99

info@hafnia-byggesagkyndig.dk

Åbningstider

Man-fre kl 8.00 – 16.00

Ombygning/renovering

Ombygning/renovering

Vi kan hjælpe jer gennem jeres ombygning og renoveringsprojekt i form af projektering, planlægning og projektstyring.

Uvildig byggerådgivning ved ombygning/renovering

Vi sikrer dig professionel og uvildig byggerådgivning.
Der kan opstå mange problemer ved byggeri. Det kan være omkring, hvordan byggeriet påvirker isoleringen, mangelfuld kommunikation med håndværkere, hvilke håndværkere, man skal hyre og i hvilken rækkefølge, de skal gå i gang.
Der kan opstå mange andre spørgsmål. Vi tilbyder dig at styre byggeprojektet fra start til slut, så du trygt kan læne dig tilbage og slappe af og kun glæde dig til, at du får udleveret nøglerne til dit drømmehus.
Vi er med hele vejen, i alle faser af byggeriet, hvis du vælger indgå en aftale med Hafnia Byggesagkyndig.
Vi sørger for, at det er de rigtige byggetekniske løsninger, der bliver valgt undervejs samt at arbejdet udføres håndværksmæssigt korrekt og opfylder alle gældende krav og anvisninger.

Ombygning og renovering af vådrum og øvrig ejendom

Ombygning og renovering priser efter aftale

Priser efter aftale på ombygning og renovering ved Hafnia Byggesagkyndig.

Kontakt Hafnia Byggesagkyndig på tlf: 45 25 22 22 99 eller på e-mail: info@hafnia-byggesagkyndig.dk

⭐⭐⭐⭐⭐

Priserne er baseret på fastsatte besigtigelsestider på enten 1,5 eller 2 timer. Normalt bruges den/de første time(r) til undersøgelser, mens den resterende time bruges til at tage notater eller diskutere de identificerede problemer. Således at der er klare linjer omkring identificeret problemer og du også en transparent pris på ombygning og renovering.

I visse tilfælde er det unødvendigt at tage notater, og i sådanne tilfælde vil det være mere værdifuldt at bruge tiden på yderligere undersøgelser samt at modtage relevante oplysninger og dokumenter fra Hafnia Byggesagkyndig. Dette kan omhandle relevante byggeerfaringer, instruktioner, produktinformationer osv. Vi vil afklare nærmere forventningerne vedrørende dette på adressen.

Prisen inkluderer ikke yderligere opfølgning på sagen, herunder rapporter eller notater. Hvis der opstår behov for opfølgning, f.eks. gennem telefonopkald eller e-mails, udføres sådant arbejde på timebasis til en sats på kr. 1200,- ex moms pr. påbegyndte 15 minutter, som faktureres.

Ombygning og renovering af ejendom

Hvis du har rotter i din kælder

Ja, så kontakter du en skadedyrsbekæmper. Hvis du har rotter på loftet. Så er det nok din læge du skal konsulterer. Står du derimod at skulle ombygge eller renovere din ejendom, så er et samarbejde med Hafnia Byggesagkyndig et oplagt valg.

Uanset om du skal have en tilbygning, renovering af hus eller lejlighed, udskiftning, facaderenovering. Ja, store som små tiltag af din bolig, så kan det være en stor mundfuld for dig som ejer af en ejendom.

Det er derfor altid godt at tage fat i en byggesagkyndig som eksempelvis Hafnia Byggesagkyndig, som kan hjælpe dig med at alle krav, til arkitekt og håndværker bliver fulgt efter aftale og retningslinjer.

Forbyg konflikter med håndværker

Ved at anvende en byggesagkyndig, sikre du dig at regler overholdes og at de rigtige elementer og løsninger anvendes.

Det gælder ved ombygning af hus, nybyggeri, tilbygninger, nyt tag og også hele planlægning og eksekvering af dit byggeprojekt.

For at du undgår utilsigtede oplevelser som eksempelvis konflikt med håndværker og syn og skøn, er det rigtig godt at anvende en byggesagkyndig som projektleder af dit byggeprojekt.

Hvordan vurderer du processen omkring ombygning, renovering af din ejendom?

Det kan være en uoverskuelig opgave og måske også om kosteligt, hvis du selv skal vurderer processen. Også derfor er derfor en en ingeniør og byggesagkyndig som Hafnia Byggesagkyndig god at anvende som projektleder i ombygning og renovering af din ejendom.

Med andre ord:

Det kan altså være en kompliceret og dyr opgave at vurdere processen selv. Derfor er det en god idé at bruge en byggesagkyndig som Hafnia Byggesagkyndig som projektleder til ombygning og renovering af dit hjem. Så kan du nemlig læne dig tilbage og glæde dig til det endeligt er færdigt.

3 grunde til at bruge en byggesagkyndig

Når det kommer til ombygning og renovering kan gåde råd være dyre. Men med en byggesagkyndig som projektleder og din ambassadør for at ombygning og renovering sker efter forskrifterne, vil du kunne sparre både tid, bekymringer og i sidste ende også penge.

Det er altså en investering i at du kan sove trygt om natten og at der ikke laves uønskede løsninger.

  • Du undgår altså uønskede løsninger

  • Du sikre dermed også en økonomisk bedre læsning

  • Du forbygger dermed også risikoen for indkaldelse til syn og skøn.

Med andre ord priser og budget bliver holdt i et stramt jerngreb så de ikke løber løbsk.

Sker der noget uventet, hvilket er muligt specielt ved gamle bygninger, så har du en byggesagkyndig lige ved hånden. Det kan være hvis der opdages ting under renoveringen ved det gamle hus, som bør udbedres med det samme. Det kan være fugt og skimmel, uhensigtsmæssig varmetab eller forsikringssager, bare for at nævne et par eksempler.

Byggesagkyndig som din guide

Når du skal i gang med byggeri eller bare bygge om? Så vil du altså kunne undgå rigtig mange hovedbrud ved at have en byggesagkyndig som din guide.

Ombygning og renovering af ældre ejendomme

Specielt ved ombygning eller renovering af ældre ejendomme, vil der højst sandsynligt kunne opstå uforudsete opgaver. For at sikre den optimale løsning er en projektledende ingeniør og byggesagkyndig et godt valg for din tryghed og din økonomi i sidste ende.

Yderligere 3 grunde til at bruge en byggesagkyndig som projektleder er:Hvis der eksempelvis findes Skimmelsvamp under projektet.Hvis der findes grunde til Forsikringssager under projektet.Eller hvis der findes mistanke om svind af varme

Byggesagkyndig er din projektleder ved ombygning og renovering

Hafnia Byggesagkyndig og Ingeniør hjælper dig sikkert og trygt i hus med dine byggeprojekter. Vi har kunder på Sjælland og i Storkøbenhavn.